Kategórie

Prvý Predchádzajúci Produkt 9 z 22 Ďalší Posledný

skladací stôl Eko ECT[20162046]

je vylepšenou verziou klasického banketového stola. Jeho najväčšou výhodou je posunutá noha k osi stola. Vďaka tomu je sedenie na kĺboch ??stolov veľmi pohodlné a je eliminované riziko nárazu kolena o kostru stola. Stoly sú dostupné s rozmermi stolového plátu od 80 x 122 cm do 90 x 180 cm. Vďaka inovatívnej konštrukcii sa stoly vyznačujú vysokou stabilitou a odolnosťou. Tieto stoly sú ideálne pre reštaurácie alebo bankety. Nohy stola sú vybavené špeciálnymi nožičkami z plastu. Na jednej strane chránia pred zanechaním škrabancov na podlahe, na druhej strane disponujú vyrovnávacou funkciou, ktorá umožňuje výškové nastavenie na nerovných podlahách. Stoly Eko ECT sú funkčné, ľahko sa premiestňujú a zároveň sú odolné a solídne vyrobené. Rám stola v zloženom stave zaberá málo miesta. Spolu s stolovým plátom je jeho hrúbka 12 cm. Skladanie stolov značne uľahčuje prepravu a ich stohovanie (až 16 kusov) šetrí veľa miesta pri skladovaní a uľahčuje prepravu stolov pomocou vyhradených vozíkov ktoré je možné dokúpiť za príplatok. Na stoly sa vzťahuje 3-ročná záruka.
Kostra : oceľová konštrukcia rámu stola je založená na profile 30 x 30 mm. Rám je uzavretý, takže zaručuje plnú stabilitu a vysokú odolnosť stola po celej ploche stolovej dosky. Rám je práškovo lakovaný v matnej čiernej farbe. Okrem toho sú rámy vybavené gumovými podložkami, ktoré chránia dosky stolov pred poškriabaním pri stohovaní, preprave a skladovaní stolov. Výška rozložených stolov je 75 cm.
Stolový plát : stolové dosky sú vyrobené z kvalitných obojstranne laminovaných dosiek a ich boky sú zakončené silnou 2mm PVC/ABS hranou, farebne zladenou s povrchom dosky stola.

Rozmery stola od :
celková výška : 75 cm
celková hĺbka : 80 cm
celková šírka : 122 cm

Uvedená predajná cena je platná pri minimálnej objednávke 5ks stolov ! Pri menšom počte je potrebné cenu prepočítať.

Za príplatok je možné k stolu dokúpiť banketový biely obrus.
117,00€ s DPH

Dostupné doplnky:

Napíš poznámku

Obrázky doplnkov

biely Alaskabiely Alaska
antracitantracit
bukbuk
dub sonomadub sonoma
orech tmavýorech tmavý
dub svetlýdub svetlý
dub Cortonadub Cortona
betón Milleniumbetón Millenium
dub večnýdub večný
orechorech
dub Tabacdub Tabac
popolavýpopolavý
Prvý Predchádzajúci Produkt 9 z 22 Ďalší Posledný